Emlékezés?!

2018.04.29

Azt mondják, hogy a gyermekek 7 éves korukig képesek valamilyen szinten emlékezni az előző életeikre. Gyakran játék közben feleleveníti akár tudat alatt egy-egy előző életét, játék közben szavakat és szerepeket játszik amik néha megmagyarázhatatlanul törnek felszínre.  A gyermekkori rossz és jó szokásokat is lehet, hogy az előző életeinkből hoztuk. Gondoljunk csak a kedvenc játékokra.

Azonban azt is megfigyelték hogy az emlékezés kisgyermekkorban tud a legintenzívebb lenni ( 2-3 évesen ) és bizony mikor megtanul beszélni már többnyire elfelejti. 

Visszatérő gyerekkori álmok is sokat sejtetnek. 

"Közvetve, de az előző életről beszélnek a születés körülményei, a testi adottságok, a stigmák, fogyatékosságok, képességek, tehetség, mentalitás, tulajdonságok és szokások, valamint az is, hogy mik szerettünk volna lenni gyermekkorunkban."

Abban az esetben, ha valaki nem emlékszik gyermekkori álmaira, vágyaira, játékaira, lehetséges a felnőtt emberrel egy regressziót végezni.

A gyermekeket elhagyva, nem utolsó sorban meg kell említenem, bár sokkal ritkábbak, de a felnőttkori álmok is szólhatnak az előző életeinkről. Biztosan volt már déja vu- érzésed ezt pontosan egy előző élet bizonyítékának tartják.

Volt már, hogy álmodban felismertél egy helyet, esetleg utaztál olyan helyen ahol még nem jártál, de szinte minden pontossággal megálmodtad a valódi hely kisebb nagyobb részleteit?

"Azokat a dolgokat, amelyek iránt gyermekkorunktól kezdve mélyen és behatóan érdeklődünk, általában az előző életeinkből hozzuk. Az előző életeinkből hozzuk tehetségünket, képességünket is."

Vannak akik tudattalanul olyan erős az előző életek emléke, hogy a jelen életüket, létállapotukat nagyon nehezen tudják elfogadni. Nem akarják és nem is tudják elfogadni saját magukat, mások szeretnének lenni akár más bőrébe bújni.