Blog
 

A világ szép, hol fájdalmak, hol örömök hullámzásai mérhető. Szerintem ez így elfogadható, hiszen ha minden olyan szép lenne akkor mi motiválna minket egy változásra. Nem szeretem az erőszakot és a gyűlöletet. Semmilyen formában, de ha belegondolunk a harcok és a háborúk mind mind erőszakot követelnek. Éheznek és van akinek nincs otthona....

Nőiesség

2018.07.10

A lélek már leszületés előtt készül a nemi identitási energiáit összegezni, életfeladatait, fejlődéseit, nehézségeit, akadályait szemlélni.
Ez az írásom a Nőknek fog szólni, női oldalról csupa női energiák átélésével.
Úgy gondolom, hogy a férfi és a női szerepeink csodálatos módon hatnak ránk, biztosan sokan tudjátok már, hogy mindenkiben vannak...

Hiszek abban, hogy bárki fel tudja idézni előző életeit, megélt emlékeit. Azonban néha azt érzem, hogyha valaki eljön hozzám nagyon nehezen tudja elengedni magát és hagyni, hogy újra átélje az előző életeinek fontosabb állomásait. A technika előtti mély beszélgetések, megfelelő relaxált állapot szinte mindenkinél kiváló, mindenki képes ellazulni.

Édesanya

2018.05.03

Pici kislány koromtól már beépült egy csodálatos szokás amit a május hónap érkeztével élek meg. Május első hetében míg világ a világ, számomra Édesanya gondolata, szeretete sokkal intenzívebben épül be a napjaimban.

Emlékezés?!

2018.04.29

Azt mondják, hogy a gyermekek 7 éves korukig képesek valamilyen szinten emlékezni az előző életeikre. Gyakran játék közben feleleveníti akár tudat alatt egy-egy előző életét, játék közben szavakat és szerepeket játszik amik néha megmagyarázhatatlanul törnek felszínre. A gyermekkori rossz és jó szokásokat is lehet, hogy az előző életeinkből hoztuk....

Előadásokon, beszélgetéseken, tréningeken mindig felszoktam tenni egy kérdést. Aki volt már ilyen előadásomon és ha párkapcsolati témában zajlott tudja, hogy mi ez a kérdés:

Sok érdeklődésre és kérdésre szeretnék most ebben az írásomban válaszolni. Többen kérdezték, hogy mire is jó nekünk egy LTO terápia?!

Nagyon sokan felteszik Nekem ezt a kérdést! Talán az egyetlen elfogadható válasz, hogy végtelen számú. Hiszen tudjuk, hogy maga az élet is végtelen. A buddhizmus szerint a lények kezdet nélküli időktől is vándorolnak a szamszarában.

Miért nehéz a mai világban társat találni?
Párkapcsolati tanácsadóként nemcsak párok keresnek meg, hanem egyre inkább egyedülálló nők és férfiak korosztálytól függetlenül.
Mindenkiben egy a közös cél!
Vágyunk valakire, akinek végre megnyílhatunk, akinek adhatunk szeretetet úgy,hogy közben mi magunk is szeretetenergiával töltve egyre magabiztosan...