SPIRIT VIKI

Szeretettel köszöntöm kedves Olvasó!

Bajsz (Spirit) Viki vagyok.

Gyermekkoromban már különösen nyitott voltam érzelmi és lelki beszélgetésekre. Mindig kíváncsiskodó tekintettel figyeltem a környezetemben élő felnőttek idilli, derűlátó viselkedésmódját ami elsőrendű érzést generált bennem. Mindeközben épp oly érdeklődéssel, mély együttérzéssel gondoltam a hitevesztett emberek életének nagy döntéseik, sorsfordulataik közben.

Gyermekként már belső meggyőződésem volt, hogy küldetésem a segítségnyújtás bárminemű formában.

Munkáim, eddigi élettapasztalataim rávilágítottak arra, hogy az emberekkel való foglalkozás, nyitottság az én utam. 

A spirituális világ már kiskorom óta érdekelt, nyitott voltam, rengeteg könyvet olvastam. Több újságba rendszeres cikkek jelentek meg az írásaimról. 

Spirituális Tanítómmal, Mesteremmel Gabriel Szikra-val 2009-ben ismerkedtem meg. Akkor adott nekem először szikrát, egyre mélyebben kezdtem megismerni magam. Hálával és köszönettel tartozom, hiszen egy csodás utat mutatott , amire rálépve egy megújult lélekkel boldogan haladok tovább.

Folyamatos képzéseken veszek részt, fejlesztem, képezem magam, a tudásszomjam kifogyhatatlan. 

Kedves leendő Páciensem!

Forduljon hozzám bizalommal, ha úgy érzi én nemcsak Spirit Viki vagyok az Ön számára,  hanem AZ A SPIRIT VIKI, aki segít önmaga megismerésében, hogy nyitottá váljon a világ szépségei felé és kitudja tárni szívét- lelkét úgy , hogy közben kiabáljon:

ÉLEK !

Szeretettel várom jelentkezését,

Spirit Viki