SPIRIT VIKI

Szeretettel köszöntöm kedves Olvasó!

Bajsz (Spirit) Viki vagyok.

Gyermekkoromban már különösen nyitott voltam érzelmi és lelki beszélgetésekre. Mindig kíváncsiskodó tekintettel figyeltem a környezetemben élő felnőttek idilli, derűlátó viselkedésmódját ami elsőrendű érzést generált bennem. Mindeközben épp oly érdeklődéssel, mély együttérzéssel gondoltam a hitevesztett emberek életének nagy döntéseik, sorsfordulataik közben.

Gyermekként már belső meggyőződésem volt, hogy küldetésem a segítségnyújtás bárminemű formában.

Munkáim, eddigi élettapasztalataim rávilágítottak arra, hogy az emberekkel való foglalkozás, nyitottság az én utam. 

A spirituális világ már kiskorom óta érdekelt, nyitott voltam, rengeteg könyvet olvastam. Több újságba rendszeres cikkek jelentek meg az írásaimról. 

Spirituális Tanítómmal, Mesteremmel Gabriel Szikra-val 2009-ben ismerkedtem meg. Akkor adott nekem először szikrát, egyre mélyebben kezdtem megismerni magam. Hálával és köszönettel tartozom, hiszen egy csodás utat mutatott , amire rálépve egy megújult lélekkel boldogan haladok tovább.

Folyamatos képzéseken veszek részt, fejlesztem, képezem magam, a tudásszomjam kifogyhatatlan.

Jelenleg a Nemzetközi Metafizikai Akadémián tanulok, ahol számomra tökéletes tudást elsajátítva különféle témákban tartanak előadásokat, amiket természetesen vizsga követ.

Köztük megemlíteném Kovács Bélát, akinek a gondolkodása, tudása messze menőkig hat az életemre,tanulásomra, aztán Gunics Zsuzsi pedagógus aki csodálatos lélekkel az egész iskola mozgatórugója, Paulinyi Tamás Parapszichológus, Dr Pankász Balázs pszichológus, egyetemi tanár, Prof. Bókkon István egyetemi tanár, biofizikai agykutató, sejtbiológus és még sorolhatnám mindazokat akiknek nagyon hálás vagyok.

Közben Tarot kártya csodálatos technikáját sajátítottam el, amiket a terápiák alatt alkalmazom, hiszen egy csodálatos eszköz, ami tükröt tart és megmutatja a gondolkodás logikáját és a helyes vagy helyesebb utat egy egy elakadásnál.

A kristálygyógyászat, számmisztika is életem részévé vált és még sorolhatnám.

Kedves leendő Páciensem!

Forduljon hozzám bizalommal, ha úgy érzi én nemcsak Spirit Viki vagyok az Ön számára, hanem AZ A SPIRIT VIKI, aki segít önmaga megismerésében, hogy nyitottá váljon a világ szépségei felé és kitudja tárni szívét- lelkét úgy , hogy közben kiabáljon:

ÉLEK !

Szeretettel várom jelentkezését,

Spirit Viki