Vendégkönyv

"IGEN MÁR AJÁNLOTTAM MÁR EMBEREKNEK,HISZEN CSODÁLATOS ÍRÁSAI VANNAK AMIBŐL SOKAT LEHET TANULNI AZ ÉLETBE HASZNOSÍTANI.KÖSZÖNÖM "

Nagy Jánosné


"Nos! Én voltam a Vikinél. Nagyon tüneményes egy bűbájos teremtés. Egy nagyon okos és érteles kis hölgy aki tudja mit csinál és nem csalódtam benne. Nagyon szívesen segít mindenben ami foglalkoztat és nem tudod a miértekre a választ. Segít kibogozni és megérteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki nem tudja mitévő legyen. Nekem már nem kérdés, hogy újra találkozzunk. Látogass el hozzá, nem fogod megbánni!!!! Neki pedig sok sikert kívánok a további munkájához. "

Beresnyák Ági

2018.december.4.


"Nagyszerű Embert ismertem meg Vikiben, nagyon kedves, segítőkész, és minden igaz, amit a kártyákból mondott nekem. Bátran keressetek fel, ha elakadtok bármilyen területen. Nagyon türelmes, és minden kérdésemre kaptam kielégítő választ. Köszönöm Viki 😊 " 

Kováts Zsoltné O. Rita  

2018. október 26


"Hogy mit kaptam Vikitől és a terápiától? Végtelen türelmet, békét, megértést, nyugalmat, nőiességet. Sokmindent megértettem, ami eddig feldolgozatlan volt. Hosszú még az út előttem, de most érzem először, hogy elindultam valamerre. És ami még lényeges, a feltétlen bizalom ami kialakult köztünk, amiért végtelen köszönet: a türelemért, hogy bármivel fordulhatok hozzá, az őszinteségért, hogy a nekem legjobb felé próbál terelgetni. Sokszor eszembe jutnak a tanácsai nehezebb helyzetekben és ez mindig segìt! Nagyon nagyon ajánlom MINDENKINEK! Sőt! Kötelezővé tenném a hozzá járást! "

K.Beáta Kecskemét


"Sziasztok! Nekem az első utazásom volt mindenkinek merem ajánlani nekem megoldotta a problémám! Viki nagyon kedves volt mindenről lehetett vele beszélni.
Az utaztatás nagyon izgalmas volt egyben tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szép estét!  " 

L.Noémi 

Kecskemét, 2018.augusztus 15.