Vendégkönyv

Betti története:
Betti története:

"Kedves Viki!

Köszönetem szeretném kifejezni neked, mert nagyon sokat segítettél nekem. Igaz sok kérdés van még a fejembe, de köszönöm, mert tudom, hogy mindenre megfogom találni a válaszomat a te segítségeddel. S hálás vagyok neked, mert akkor tálaltam meg a fabookon a hirdetésedet amikor éppen összevesztem a családommal és nem tudtam miért van ez. 

 Olyan kérdésekre kaptam Nálad választ, amire máshol nem találtam meg még. S hálás vagyok mindenkinek, aki ezen az úton el indított, de Nálad találtam meg a választ. A kártya, amivel foglalkozol olyan mélyre menően mutatta meg a családommal a kapocsaltomat, hogy tudtam miért viselkednek velem így. Megértetem és elfogadtam. S neked köszönhetem, hogy a családommal jobb lett a viszonyom. Elsőnek mikor voltam nálad egy kicsit féltem, de egy fantasztikus élmény. Mivel előző életembe helyettem döntöttek, amit megtudtam az utazás során, majd meghaltam fiatalon. Ezek után sok dolgot megértettem. Anyukámmal nagyon sokat javult azóta a kapcsolatom miután voltam nálad megértettem, hogy miért nem tudtam elfogadni. Előző életembe meghalt és elveszítettem. De ezek után jobb a viszonyunk elfogadtam őt, mint anya . Édesapámmal előző életemben eldöntötte, hogy ki lesz a férjem, hiszen abban a korban az volt a szokás és ezért haragudunk egymásra, de kibékültünk. Ebben az életben is sokszor helyettem akart dönteni, de az utazás után sok dolog tisztult és ma már elfogadja a gondolataimat. A nagy kérdés volt számomra még a testvéreim és a volt párom is. Van egy bátyám és egy nőverem, akik abban az életben a gyerekeim voltak. Sose fogadtak el és kiközösítettek sokszor. De ez emiatt történ, mert ők akkor is testvérek voltak és elveszítettek. S a volt párom, aki abban az életben a férjem volt megtudtam miért nem tudtam elfogadni. Hiszen apám választotta nekem. Jó ember volt, de magányos voltam mellette, mert választották nekem. S mindig is magányosnak éreztem magam mellette és egész életembe úgy éreztem egyedül vagyok. De ezek olyan dolgok voltak, amire több mint egy éve kerestem a válaszaimat. Utazás után felhívott a nővérem és találkozni akart velem sose csinált ilyet és örültem ennek a lépésének. Aztán a volt párommal tudtunk beszélgetni igaz párszót, de ez jól esett végre nem utáltuk egymást. Ezen még szeretnék majd dolgozni, de ma már el tudom engedni.S te megmutattad nekem a második utazásnál is. Megtudtam az életfeladatom és hogy miért dolgozok annyit és nem gyarapodik a pénzem. Már tudom, hogy szegénységi fogadalmat tettem, amit feloldottunk.

Azóta sok változás van bennem el kezdtem abba hinni ,hogy bármire képes vagyok . Bármire, igen sokszor vagyok a mélyben, de ki nincs? De tudod, ahogy közelebb kerülök, önmagamhoz úgy megkapom a válaszokat. Miért vonz a vendéglátás és miért akarok fuvarszervezéssel foglalkozni és miért érdekel az írás . 

Hol a helyem a világban s miért tesznek pont ezek a dolgok boldoggá. Én aki régen mindent gondolt és aki nem hitt önmagában sem.

Viki te hitet adsz és erőt nekem ,hogy mindent megtudok oldani. Nehéz, de kinek nem !? 

Igen nehéz, de ez a boldogság útja ahol megismerhetem önmagam egy csodalatos segítővel . S igen félünk és tombolunk de csodálatos, mert megtudhatod miért van ez. Miért kapod az élettől ezeket a dolgokat ahhoz ,hogy mit kell megtanulunk és megtapasztalunk ,hogy azt az életet éljük amit igazan szeretnénk .

Köszönöm neked Viki ❤ ❤Betti" 

2019.01.25.


"IGEN MÁR AJÁNLOTTAM MÁR EMBEREKNEK,HISZEN CSODÁLATOS ÍRÁSAI VANNAK AMIBŐL SOKAT LEHET TANULNI AZ ÉLETBE HASZNOSÍTANI.KÖSZÖNÖM "

Nagy Jánosné


"Nos! Én voltam a Vikinél. Nagyon tüneményes egy bűbájos teremtés. Egy nagyon okos és érteles kis hölgy aki tudja mit csinál és nem csalódtam benne. Nagyon szívesen segít mindenben ami foglalkoztat és nem tudod a miértekre a választ. Segít kibogozni és megérteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki nem tudja mitévő legyen. Nekem már nem kérdés, hogy újra találkozzunk. Látogass el hozzá, nem fogod megbánni!!!! Neki pedig sok sikert kívánok a további munkájához. "

Beresnyák Ági

2018.december.4.


"Nagyszerű Embert ismertem meg Vikiben, nagyon kedves, segítőkész, és minden igaz, amit a kártyákból mondott nekem. Bátran keressetek fel, ha elakadtok bármilyen területen. Nagyon türelmes, és minden kérdésemre kaptam kielégítő választ. Köszönöm Viki 😊 " 

Kováts Zsoltné O. Rita  

2018. október 26


"Hogy mit kaptam Vikitől és a terápiától? Végtelen türelmet, békét, megértést, nyugalmat, nőiességet. Sokmindent megértettem, ami eddig feldolgozatlan volt. Hosszú még az út előttem, de most érzem először, hogy elindultam valamerre. És ami még lényeges, a feltétlen bizalom ami kialakult köztünk, amiért végtelen köszönet: a türelemért, hogy bármivel fordulhatok hozzá, az őszinteségért, hogy a nekem legjobb felé próbál terelgetni. Sokszor eszembe jutnak a tanácsai nehezebb helyzetekben és ez mindig segìt! Nagyon nagyon ajánlom MINDENKINEK! Sőt! Kötelezővé tenném a hozzá járást! "

K.Beáta Kecskemét


"Sziasztok! Nekem az első utazásom volt mindenkinek merem ajánlani nekem megoldotta a problémám! Viki nagyon kedves volt mindenről lehetett vele beszélni.
Az utaztatás nagyon izgalmas volt egyben tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szép estét!  " 

L.Noémi 

Kecskemét, 2018.augusztus 15.