Miben tudok Segíteni ha eljön hozzám?

A földi életben találkozások, helyszínek, érzések vannak. Okkal vagyunk azokkal a személyekkel és azokon a helyszíneken ahol épp ebben a pillanatban is vagyunk. Mielőtt leszületünk a földi életbe sok feladatot és ajándékot kapunk amikkel dolgoznunk kell. Az eredményünk akkor lesz sikeres ha megfelelő intenzitással próbálunk fejlődni, reagálni az előttünk álló nehézségek előtt. A földi életben a körülmények a leszületés választása nagy kihívás elé állít minket. Tanulnunk kell, folyamatosan fejlődni ahhoz, hogy lelkileg megteremtsünk magunknak a letisztított belső utunkra való lépést. Különböző fejlettségi szinten működünk. Nem vagyunk egyformák a különböző életterületeink között. Van aki kiváló anyukaként tud működni, valakinek épp ez a gyengéje, de másban pedig sokkal erősebb mondjuk kiváló főnők és sikeres a szakmai területen. Okkal.Mindenki valamiben erősebb, de ki ne szeretné az erősebb oldalát? Ez egy ajándék amit kaptunk és bennünk van, jól működik. Viszont életfeladataink közé tartozik a gyengébb pontunk erősítése, fejlődése. Miért vagyunk épp rossz szülők, miért vagyunk épp idegesek, feszültek? Miért vagyunk párkapcsolatban féltékenyek? Miért nem tudunk megnyílni, hinni, bízni és szeretni? 

Nincs olyan ember akinek nem lennének olyan területei amik elé kihívás elé nézhet. Többször írtam már az előző életekből hozott teherre, gyenge pontokra amiket nagyon szépen lehet megfejteni, gyógyítani és egy más fejlettségi szintre állítani. 

Akkor szeretem ezt a fajta terápiát alkalmazni mikor a páciensem, jelenlegi életében, főleg gyermekkora utáni elemzés után sem válik nyilvánvalóvá, hogy a lélek gyermekként mennyire sérülhetett és ez előző életekre mennyire vezethető vissza. Hiszem, hogy a gyermekkorunk nagy hatással van az életünk eseményeinek befolyására. Mikor gyermekként leszületünk kiszolgáltatottak vagyunk. Nem tudunk még egyedül működni, fontos a környezetünk és a közvetlen személyek jelenléte ami ráhatással van a fejlődésünk ütemére. Van már többször leszületett fejlettebb lélek akire más érzésként hat a gyermekkor és bármit könnyebben képes feldolgozni, míg van olyan aki lehet, hogy most született le először és sokkal mélyebb nyomokat képes hagyni az érzelem és a környezet hatása. Azonban nem kategorizálhatunk és a leszületéseket sem minősíthetjük, hogy ki hányszor született le a földi életben. Ugyanis képzeljétek el, hogy vannak többször leszületett identitások akik nem tudnak a többszöri leszületés ellenére fejlődni. 

A lelki fejlődés egy feladat. Mindenkinél más és ezt lehet kutatni és keresni. Megismerni a fejlődésünk okait, miértjét. Mindig azt mondom, hogy az életünk a lelkünk egy térkép nemcsak helyszínekkel, hanem színekkel is. A színek a boldogságainkat, elégedettségeinket a félelmeinket is jelölheti. 

Miben tudok segíteni?

Segíteni az utadon, abban hogy őszinte felismeréssel, a félelmek hatására és leküzdése közben egy mély megismerést találjunk. Megértsük, hogy miért vagyunk itt és miben kell erősödni fejlődni. Csak azokkal tudok együtt működni, akik határozottan nyitottan állnak életük könyve elé. 

Akik érzik és tudják, hogy én vagyok az a  spirituális lélek  akitől hatalmas tudásszomjjal szeretne tanulni, emelkedni,  fejlődni, hogy közben a jelen élet problémáit megoldva elkezdődjön egy spirituális gyógyulás, lelki béke.  Én nem mondom meg, hogy mit tegyél. Ez a szép az egészben, te dolgozol meg érte. Nincs sémám, nincs tematikám. Okkal. 

Egyik lelket, embert sem lehet kategorizálni, besorolni. Problémáink nem egyformák, hiszen mindenki máshogy éli meg. Ez olyan, mint a gyász. Ha elveszítettél valakit sosem egyenlő hatással van ez a környezetünkre, pedig a tény ugyanaz. " meghalt egy szerettünk, akit mondjuk mindenki szeretett " éppen ezért minden rajtad áll, hogy hogy vagy képes szembenézni félelmeiddel, gyengeségeiddel, betegségeiddel milyen fejlődés előtt állsz.

Szeretettel várom a jelentkezésed ha nyitott vagy egy lelki fejlődésre, önmagad megismerésére, őszintén és nyíltan tudsz beszélni a problémáidról és azok mélységéről.

Spirit Viki
Spirit Viki

Kérem a pontos kitöltést, különben nem tudok visszaírni: