Reinkarnációs utazás

2018.04.13

Sok érdeklődésre és kérdésre szeretnék most ebben az írásomban válaszolni. Többen kérdezték, hogy mire is jó nekünk egy LTO terápia?!

A reinkarnációs terápiám alatt tudatosan felidézzük az előző életeinket, valamint egy úgynevezett köztes létben is elidőzünk. A múltbéli események átélése közben illetve már éber állapotban tudatosítunk, feldolgozunk és lélekteher oldással elkezdjük a belső folyamatok gyógyulását! Minden olyan problémára keres megoldást ami (feltehetőleg) nem a jelenlegi életünkben keletkezett. 

Elindulunk egy úton amikor magyarázatot kaphatunk a "honnan jöttünk és miért tartunk itt" kérdésre.

Nagyon sok embernek segítséget ad akinek valamilyen személyiségproblémával kell küzdeni jelenlegi életében. Sokan azért keresnek fel, hogy a kapcsolataikat megértsék , elfogadják és javítsanak rajta. Ezek a kapcsolatok lehetnek párkapcsolati, családi, baráti...stb. például miért nem tudunk egy-egy személyt elfogadni jelenlegi életünkben?

Vannak kialakuló betegségek amikre válaszokat akarunk kapni, megérteni, ok okokat keresni. Ebben is a segítségünkre lehet az LTO.

A skála nagyon széleskörű és folytathatnám még mi mindenre jó. 

Rengeteg ajtó ami vár minket.

Én hiszem és tudom és természetesen a tapasztalatok, terápiák is az mutatják, hogy sok esetben a segítségünkre jöhet egy reinkarnációs utazás.

Pácienseim egy egy utazás-, többszöri beszélgetések után elindulnak szemmel láthatóan és érezhetően egy olyan úton amit úgy hívunk, hogy szellemi fejlődés, önismeret.

Ha megértjük az adott helyzetet, egy nagyon jó alapot rakunk le saját lélekfejlődésünk útjára. Hiszen ha valamit nem értünk akkor nem is tudjuk elfogadni.

Várom jelentkezését! Spirit Viki
Várom jelentkezését! Spirit Viki
"Az életet csak visszafelé érthetjük meg, de csak előrefelé élhetjük"  Sören Kierkegaard