Hány előző életünk volt?

2018.04.11

Nagyon sokan felteszik Nekem ezt a kérdést! Talán az egyetlen elfogadható válasz, hogy végtelen számú. Hiszen tudjuk, hogy maga az élet is végtelen. A buddhizmus szerint a lények kezdet nélküli időktől is vándorolnak a szamszarában. 

A másik gyakran elhangzó kérdés hogy hogyan keletkeznek új lelkek. Erre a kérdésre sosem tudok válaszolni, rengeteg olvasás és tapasztalat után sem. Amikor fiatal lelkekről beszélünk vagy épp öreg lelkekről akkor az annak a függvénye, hogy mennyi időt töltött el a fizikai testben a lélek.

A másik érdekes és gyakori felmerülő kérdés, hogy mindig emberi létformában születhetünk? A hinduk és a Krishna hívők azok akik úgy gondolják és vallják , hogy egyaránt állati és emberi létformákban is megszülethetünk. Magyarázatuk erre néhol elég naiv, azt mondják, hogyha valaki az élete utolsó napján rácsodálkozik egy állatra, akkor majd a következő életében ebben a formában fog megszületni. Ilyenkor a karma és a fejlődés fogalma teljesen hiányzik.

A buddhisták szerint az ember érző lény, de mivel az állatról is ugyanezt gondolják, így emberként és állatként megszülethet. Ők úgy gondolják, hogy két olyan létforma van amikor van fizikai testünk és négy amikor nincs. Az emberi születés kivételes lehetőség hiszen itt van lehetőség a fejlődésre és a megvilágosodásra.

A nyugati ezotéria másként viselkedik. Azt mondja, hogyha egyszer már elértük emberi szintet, onnantól kezdve csak emberként születhetünk meg.

Most jogosan kérdezhetnék Tőlem, hogy egy-egy utaztatás során mik a tapasztalataim. Volt arra példa, hogy valaki állatként éli át előző életét?

A reinkarnációs utaztatás, terápia során a pácienseim mindig emberi létformában tapasztalta meg az előző életeit persze ez nem kizárt, hogy a közeljövőben valaki valamilyen állatformában érezheti magát. Hallottam már ilyenről is példát.

Ha létezik reinkarnáció akkor miért nem emlékszünk az előző életeinkre?

Azt mondják, hogy születéskor még általános felfogás szerint emlékszünk előző életeinkre. 

Tulajdonképpen azok vagyunk akik voltunk, amit akkor vetettünk és ez a mag kelt ki most a jelen életünkben. A jelen mindig fontosabb, mint a múlt. 

Gondoljunk csak bele ha emlékeznénk, mennyire megkönnyítené a jelen életünket? Képzeljük el, hogy előző életeink rossz tettei, érzései most is bennünk élnének és néha néha felszínre törnének?!

Amennyiben érdekel a regressziós utazás velem , felhívnám a figyelmet arra, hogy az LTO nem a kíváncsiság kielégítésére szolgál. Sőt ha csak a puszta kíváncsiság motiválja az utazót , általában jellegtelen életeket fog megtapasztalni.

"Nem is az ego fog ápolására való, ugyanis éberebb tudatállapotban ha valaki meg van győződve arról, hogy hogy ő az előző életében valami kiváló személy lehetett, akkor egészen bizonyos, hogy jelentős előző életeket fog megtapasztalni. Egyszerűen ilyenkor az egoja játszik vele és vágyképzeteit vetíti bele egy ilyen utazásba. "

Várom jelentkezését! Spirit Viki
Várom jelentkezését! Spirit Viki

Lélekteher oldás velem regressziós technikával: