Lélekterápia

Manapság egyre divatosabbá vált az egészséges életmód követése, különféle diétákkal, próbálunk méreganyag mentesen élni, jobbnál jobb és sokoldalúbb  termekbe járunk sportolni. Szépülni akarunk, plasztikáztatunk. Lassan már nincs olyan ember aki nem ismerné azt a szót, hogy gluténmentes. Élj egészségesen, táplálkozz a mai trendnek megfelelően és bizony már tettél valamit az egészségedért- mindenhol ezt olvassuk. Szeretnénk fiatalodni, szépülni , mert azt gondoljuk , hogy a szépség a testben mutatkozik először látványosan.

 Azonban van amikor hiába követjük a trendet, a jobbnál jobb diétákat követve. Testünk nem lehet egészséges, hogyha egy kulcsfontosságú része a LÉLEK nincs megfelelő állapotban. A test és a lélek pedig összetartozik. Itt egy nagyon jó példa, hiába szép egy autó, ha belül már rohadnak az alkatrészei. Az autó is több részből áll, más fényt vet rá ha "a lelke" rohadt A test és a lélek is összetartozik. Együtt tudnak működni, úgy hogy a lélek beszél a test sugároz. 

Fontos tudni, hogyha a lelkünket problémák, aggodalmak, gondok gyötrik akkor bármilyen mélységű apró gondok egyszer csak túlterhelődnek. Ilyenkor már lelki egyensúly felbomlásáról beszélhetünk.