Nőiesség

2018.07.10


A lélek már leszületés előtt készül a nemi identitási energiáit összegezni, életfeladatait, fejlődéseit, nehézségeit, akadályait szemlélni.
Ez az írásom a Nőknek fog szólni, női oldalról csupa női energiák átélésével.
Úgy gondolom, hogy a férfi és a női szerepeink csodálatos módon hatnak ránk, biztosan sokan tudjátok már, hogy mindenkiben vannak női és férfi energiák, amiket cipelünk hordozunk földi életünkben (is).
Mindenkiben más-más arányban fordul elő.
Sok konzultációm alatt energiák rendezésével, megélésével dolgozunk.
NŐK, Hölgyek, Asszonyok aki eljön hozzám, önbizalomhiány és nagyon negatív rezgéssel rendelkeznek. Nőiességünk megélésének alapfeltétele, hogy a lélek vibráljon és a földanya energiáival bőséget, szeretetet és csupa óvást, védelmet biztosítson egy nyugott, békés belső egyensúly megteremtésével.
Minden Nőnek ragyognia kell, mert Nőként élni egy csodálatos és kiváltságos szerep.
Az érzékiség, a csábítás művészete, a harmónia megteremtése. Gyermeket hordunk a szívünk alatt, tudunk óvni, szeretni és félteni.
Úgy gondolom, hogy ezeket a csodálatos szerepeket, érzékiséget ajándékba kaptuk.
Egy óriási ajándék amit leszületés pillanatában választottunk és hittünk abban, hogy földi életünkben a nőiesség energia maximális egyensúlyban tartásával képesek vagyunk ragyogni, bőséget és szeretetet adni.
De van egy rossz hírem, ha ezeket a női energiákat nem tápláljuk kiégünk. Kiégünk női szerepeink alól, energiáink elfogytak és önbizalmunk valahol elbújt és hiába keressük nem találjuk. Hívjuk, de nem jön. Már félelemmel is hívod és megkérdezed magadtól
" Miért nem érzem magam Nőnek? Miért nem dícsér meg a férjem? Miért nem érzem magam olyan igazi NŐnek?
Szeretnék újra NŐ lenni, igazi vérbeli NŐ. "
Ezek a kérdések sok konzultáción, beszélgetéseken felmerülnek. Félelmeink hatására nem építjük a gondolatainkkal inkább romboljuk, kifogásokat keresünk, fogjuk a környezeti hatásokra és életünkre. Kérlek állj meg egy pillanatra!
Ébredj fel! Igenis csodálatos NŐ vagy most is! Csodálatos Nő, aki újra és újra képes az energiaszintjét feltolni, aki képes elfogadni a testét, a narancsbőrét, akinek nem kell magassarkút és miniszoknyát felvennie ahhoz, hogy egy férfi Nőként nézzen rá. Ragyogj belül a női energiáiddal!
Érezd őket!
Ragyogj ,mert boldog a lelked.
Foglalkozz magaddal a belső világoddal. Tedd félre a megfelelést és az ész követte elvárásokat. Nőként és anyaként is jogod van, napi 5 percet is magaddal foglalkozni, sugározni. Minden szerep. Munka szerep, anya szerep, nagymama szerep amik töltenek, de ettől a női energiáid fogynak és nincs időd magadra.
Az az idő amit magadra fordítasz téged épít és ezt előbb utóbb a környezeted is észreveszi. Sugározni fogsz és nem értik miért. Ne felejtsd el csodálatos NŐ vagy, virágozz, nyílt ki!
Higyj magadban és a női varázsokban. Meditálj, szeress és élvezd az élet minden ajándékát, így a nőiességet is. Áldás rátok!❤️😇

Ha eljönnél hozzám, mert úgy érzed kimerültél és szeretnéd a női energiáid újra és újra feltolni szeretettel várlak!
Spirit Viki