Előző életeink- félelmeink

2018.05.08

Hiszek abban, hogy bárki fel tudja idézni előző életeit, megélt emlékeit. Azonban néha azt érzem, hogyha valaki eljön hozzám nagyon nehezen tudja elengedni magát és hagyni, hogy újra átélje az előző életeinek fontosabb állomásait. A technika előtti mély beszélgetések, megfelelő relaxált állapot szinte mindenkinél kiváló, mindenki képes ellazulni. 

Azonban úgy gondolom,hogy a magát nehezen elengedni tudó utazó, szinte tudat alatt vagy tudatosan is a legkiváltóbb oka a félelem. A visszatéréstől való félelem. Sokan képesek az utolsó pillanatban megijedni pontosan akkor amikor valakit vagy valamit látnának vagy épp üzenet formájában segítene megérteni a kérdésük megfejtését.  A tegnapi esetem egy nagyon jó példa, amikor az Utazómnak már a "kezében volt " a válasz csak meg kellett volna nézni, tudatosítani magában, érezni , szembenézni, de Ő akkor abban a pillanatban nem volt képes rá. Megijedt és azt mondta:

"Félek megnézni, félek szembesülni. Nem akarom és nem szeretném."

Félelmet generálhatja az, hogy az előző életükben valami tragikus eseményt kell átélniük. Mindig elmondom, hogy ezt a regressziós technikát bárikor meglehet szakítani és az utazó biztonsággal visszatérhet a jelenbe. Ne felejtsük el hogy az utazó mindig képes közelebbről és távolabbról is átélni egy-egy helyzetet, szituációt. 

Mikor megkérdezik, hogy mivel foglalkozom sokan kételkedve és hitetlenkedve állnak a segítő foglalkozásom, munkám mellett. Nem szeretném és nem is áll szándékomban megváltoztatni bárki nézetét, gondolkodását az előző életeinkről, a reinkarnációról. Hiszem, hogy mindenki azt az utat járja, amit járnia kell abban a tempóban és fejlődésben amit pontosan át kell élnie. Néha azonban abban is biztos vagyok, hogy aki eljön hozzám nincs benne egy kis tudat alatti szikra ami azt generálja benne, hogy nem lesz képes visszatérni és látni bármit is az előző életében pedig hozzáteszem nagyon is tudatosan készült az utazásra. (Már több írásomban kifejtettem, hogy nem mindenkit utaztatok.) Ha legalább átmenetileg "felhagyna " a hitetlenkedéssel, negatív gondolatokkal, akkor meglepve tapasztalható, hogy mi mindenre vagyunk képesek egy-egy utazás alkalmával.

Ha utazás előtt állsz mindenképpen tudatosítsd magad afelől , hogy ezt a regressziós technikát bizony nagyon is élvezni lehet. Tudom furcsán hangzik, de könnyedén játékosan, nem görcsösen sokkal jobb eredményeket lehet elérni. De azonban elengedhetetlen a komolyság, a tudásszomj, hogy tanulni akar az utazó az előző életeiből. A felfedezés, a megismerés egy nagyon élvezetes folyamat. Nagyon egyszerű példa, ha a fizikai, jelenlegi életedben is valamit görcsösen akarsz nem mindig sikerül. 

Sok utazóban felmerül a gondolat, hogy rosszat fog látni, kellemetlen érzéseket, fájdalmat érez, hogy esetleg bántották, bántalmazták. Ilyenkor mindig tudatosítani kell , hogy az aki akkor azt átélte az most a jelenlegi életében egy másik személy más szerepekkel. Vagy épp ellenkezőleg, akit bántottak Ő is bánthatott tehát az utazó saját maga követett el valami "gonosz" dolgot. Akár ölt, lopott, erőszakos volt. Azzal, hogy ezeket az eseményeket újra és újra átéli valaki, lehetősége van hogy megbocsásson másoknak és saját magának is. Elinduljon egy lélekteher oldás a gyógyulás felé, a probléma gyökereinek a feltárására. Pácienseim mikor ezt elérik egy mélységes elégedettség tölti őket el. Én segítek, de a nagyobb feladat mindig az utazóé. Hinnie kell a reinkarnációban, komoly szándékkal közelíteni a folyamathoz.

Vannak már olyan kedves utazni és sokszor utazni vágyó pácienseim akik sorban fedezik fel az előző életeiket. Nem állomásoznak le egynél. Ilyenkor egy sokkal átfogóbb képet kaphat arról, hogy milyen célja és feladata van a lelkének. Ez nagyon eredményes tud lenni, hiszen minden egyes utazás segíti a jelenlegi életünk nehézségeit megérteni. Sokan 2-3 regresszió után már nagyon jól érzik magukat, összeáll a kép.

"A születés nem a kezdet- a halál nem a vég "

Szeretettel várom a jelentkezésed ha te is megakarod találni a problémáid gyökerét. A te utad én csak segítek, hiszem, hogy okkal olvastad el az írásom és a bejegyzéseim. Köszönöm, hogy időt szántál rá. :)

Spirit Viki
Spirit Viki