Blogbejegyzés 

2017.12.16

Vannak napok amikor azt érezzük...

Vannak napok mikor felébredünk és azt érezzük tele vagyunk energiával máskor pedig azt hogy energiaszükségletünk cserbenhagyott és töltésre lenne szükségünk. 
Emberekkel foglalkozni számomra nagyon hálás feladat, mély beszélgetések sokszor rávilágítanak arra ,hogy ha az energiáinkat engedjük elveszni és nem figyelünk a szinten tartásra ott bizony valamilyen formában a "probléma".
Őszinte leszek már olyan sok szót kerestem a probléma szócska helyére, mert nagyon negatív hatást ébreszt fel bennem, de azt is tudom, hogy az életfeladataim közé tartozik problémáink megtalálásának feltérképezése, lelki eredetű betegségek ok okozatainak összefüggései,lelkünk melengetése, önismeretünk csiszolása és nem utolsó sorban kedves párok akiknek segítek hogy jobban megnyíljanak egymás és a világ előtt.
A lényeg amit ma szeretnék Nektek átadnia,hogy az energiaszintünk töltése és az energiánk szinten tartása milyen fontos feladat! 

Igen ám ,de jogosan kérdezheted most, hogy hogyan. Receptet nem tudok adni, hiszen mindenkinek másra van szüksége, mások vagyunk.Sport,séta,főzés,sütizés,szórakozás,kertészkedés,unokázás....bármi ami Téged tölt. Minden nap törekedjünk ,hogy legyen egy kis idő a töltésre,mert ha töltve vagyunk a nehézségeket könnyebben át tudjuk vészelni.